Velkommen til Grenaa Gymnasiums hjemmeside


Denne hjemmeside giver dig et indtryk af, hvad Grenaa Gymnasium er for en skole. 

  
Selvstændighed

Hvad enten du går på STX, HF eller IB, er Grenaa Gymnasiums vigtigste mål at uddanne dig til at tænke selv og være selvstændig. Både på STX, HF og IB er der plads til alle typer og meninger. Det giver udsyn til resten af verden og bidrager til mangfoldigheden på gymnasiet.

Masser af information

På denne hjemmeside kan du hente masser af information om vores tre uddannelser, STX, HF og IB. Du kan læse om undervisningen, og alt det der foregår uden for skoletid på gymnasiet. 

Fra forsiden kan du se nyheder og billeder fra de spændende ting, som er en del af vores hverdag på skolen, lige fra sjove fysikforsøg til musikopvisninger. Du kan også slå op i Elevernes A-Z eller bruge søgeboksen, hvis du ved, hvad du leder efter.

Kostskole

På kostskolens hjemmeside kan du få et indtryk af, hvad det vil sige at bo på gymnasiet. Både på kostskolen og gymnasiet har vi et internationalt præget miljø på grund af vores internationale uddannelse, IB.

Strategi og værdier 

Under "Om os" kan du se, hvad vi vil med skolen på lidt længere sigt, og om hvordan vi hele tiden forsøger at blive et bedre gymnasium. Du kan også se vores karaktergennemsnit og uddannelsesplaner. Og så kan du jo spørge dem, som går her, eller snakke med vores studievejledere. 

God fornøjelse!

Ole Fjord
Rektor

 

Student1
Rektor Ole Fjord med nybagte studenterMorgensamling i festsalen

Forside
Kontakt os

Grenaa Gymnasium
N. P. Josiassensvej 21
DK - 8500 Grenaa

Tlf.   +45 8758 4050 
Fax. +45 8758 4060
E-mail     gg@grenaa-gym.dk
Elektronisk fakturering:
EAN nr. 5798000557390
CVR nr. 29542481

 

 

 

  

 Globalgymnasium

 Projektfrivillig_logo_RGB.jpg