Velkommen tilbage til fortsætter-eleverne i STX og HF

Kære GG-fortsættere,

Det er en kæmpe glæde, at kunne byde jer velkommen igen fra onsdag d.27.maj. I vil allerede nu begynde at kunne se jeres skema ændre sig i Lectio.

De af jer, der bor på kostskolen, kan komme tilbage fra i morgen, tirsdag d.26.maj. I skal bare lige tage kontakt til Helle på kostskolen inden I dukker op.

Hvis der er nogen af jer, der er i risikogruppe i forhold til Covid-19, så må I meget gerne skrive til mig på Lectio, så finder vi lige ud af om I skal møde ind til den egentlige undervisning.

Resten af jer skal møde ind som normalt og til de aktiviteter, som I kan se i jeres Lectio-skema. Vi har fået at vide af Undervisningsministeriet, at undervisningen ikke er frivillig, så der er mødepligt, med mindre man ikke kan deltage af helbredsårsager.
De evalueringssamtaler og tests, der er planlagt kommer også til at foregå på skolen, med mindre der står virtuel på jeres skema. Husk at medbringe høretelefoner, der passer til jeres laptops, så I kan arbejde virtuelt i timerne, da én klasse ofte bliver delt på to klasselokaler for at få plads til jer. Nogle aktiviteter vil stadig være virtuelle, så hold øje med jeres skema.

Håndhygiejne og afstand

Når I kommer, så er det rigtig vigtigt, at I følger de anvisninger, vi giver jer om håndvask/håndafspritning, at I holder afstand til hinanden (1 meter), og i det hele taget holder Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som hænger rundt om på skolen. I skal også hjælpe os og hinanden med at spritte jeres borde og stole af, før frokost og når I forlader et lokale, så der er rent til de næste. Jeres lærere vil huske jer på det. På den måde kan vi bedst undgå smitte.

Frikvartererne er udendørs

I vil komme til at skulle være udenfor i frikvarterene, så I skal huske varmt/regntæt tøj og meget gerne et tæppe til at sidde på. I må ikke blande jer på tværs af klasserne i frikvartererne og derfor har hver klasse fået sit eget frikvartersområde.

Sandwichbestilling på Safeticket

Der er ikke åbent i kantinen på skolen, men I kan bestille sandwiches på Safeticket via Grenaa Gymnasiums app, hvis I gerne vil undgå at medbringe jeres egen madpakke. Husk også at vandautomaterne er lukkede i denne periode, så husk fyldt vanddunk.

Hvis du får symptomer

Hvis I bliver syge – selv milde sygdomstegn, så skal I blive hjemme fra skole, og kontakte jeres læge, så I kan blive testet for Covid-19. Hvis testen er negativ, må I gerne komme i skole igen, men hvis den er positiv, skal I blive hjemme indtil I igen bliver testet negativ, eller 48 timer efter symptomerne er forsvundet.

Kostskoleelever skal kontakte Helle

Kostskoleelever kan flytte tilbage til kostskolen fra tirsdag d.26.maj, men vi skal vide, hvornår I kommer tilbage til kostskolen, derfor skal I kontakte Helle på kostskolen, så snart I ved, hvornår I kommer tilbage.

Mange kærlige hilsner
Helene