FIFA turnering på Grenaa Gymnasium
03
dec
2018

FIFA på Grenaa Gymnasium

”Det fedeste var at vinde over 2.t”

Der foregår mange aktiviteter udenfor undervisningstiden på Grenaa Gymnasium og for nylig så en ny dagens lys, da der blev afholdt FIFA-turnering en fredag eftermiddag. Arrangørerne Haris Durakovic og Thomas McNally, begge 3.u, fortæller at ca. 45 deltog i arrangementet, heraf 32 som spillere.
Haris fortæller, at turneringen blev afviklet med to playstations og to skærme, så der var to kampe i gang samtidig. Nogle af kampene, herunder finalen, blev vist på storskærm og kommenteret live af FIFAturnering på Grenaa GymnasiumRasmus Tøtrup, 2.xw. Det var med til at løfte stemningen.

”Det var sjovt at være med til. Normalt spiller man jo alene derhjemme via nettet mod nogen man ikke kender. Her foregik det sammen med og mod nogen man kender og i samme rum,” fortæller Oskar Karlsson, 2.us. ”Og der var en god stemning,” Oskar vandt turneringen sammen med klassekammeraten Kenan Zjajic. ”Det fedeste var at vinde over 2.t. Og det var mega-hyggeligt.”
Der var præmier til 1. og 2. pladsen og de blev overrakt af rektor. Det var en julekalender med skrabelodder og en six-pack fodboldøl.

Medarrangør Thomas fortæller, at han og Haris fik travlt da turneringen nærmede sig. Teknikken skulle FIFA-turnering på Grenaa Gymnasiumfungere og der skulle holdes styr på tilmeldingerne. Det endte med, at de måtte oprette en venteliste. ”Så vi regner med, at afholde en turnering igen en gang efter nytår,” fortæller Haris. ”Så ændrer vi det nok lidt, så der bliver grupperunder – så risikerer man ikke, sådan som jeg selv gjorde, at ryge ud efter et par minutter,” forklarer Haris med et grin.
Den næste turnering bliver annonceret på en morgensamling og på Facebook. Kom så 2.t!