IB alumni reuniting at Grenaa Gymnasium
27
jan
2017

IB Reunion på Grenaa Gymnasium

En aften i gensynsglædens tegn

Fornylig blev den første IB Reunion afholdt på Grenaa Gymnasium på initiativ af Maya Andersen Zepeda Riis og Pernille Risum Ekelund, der begge gik på IB-uddannelsen i Grenaa fra 2007 til 2009.
Festmenuen stod Kostskolen for og et team af nuværende IB-elever klarede serveringen og oprydningen, så gæsterne kunne koncentrere sig at møde rektor Helene Bendorff Kristensen, IB Coordinator Eike Strandsby og IB-vejleder Nina Østergaard Lauritzen. De tre var nye ansigter for de fleste af gæsterne. Der blev naturligvis tid til en rundvisning på skolen og kostskolen, som er udvidet markant indenfor de allerseneste år – skolen med en helt ny musikfløj og kostskolen med blandt andet Fjords Hus.
Sidst men ikke mindst blev der snakket. ”Det var en virkelig hyggelig aften med de gamle IB elever,” fortæller lærer Kristen Dybdal. ”Det var en fornøjelse at møde dem igen, som voksne, modne og sympatiske mennesker og spændende at høre om deres videre uddannelse og karriere. Og for en gammel lærer er det bekræftende at opleve, at det arbejde man lagde i undervisningen, da de gik på skolen, har været med til at bringe de unge videre i livet.”

IB Alumni på Facebook og Newsletter

”Vi sætter stor pris på initiativet fra Maya og Pernille, ” siger IB Coordinator Eike Strandsby, ”og det bliver ikke den sidste IB Reunion på Grenaa Gymnasium. Vi har nu oprettet gruppen IB Alumni from Grenaa Gymnasium på Facebook, som er for alle, der har gået på IB-uddannelsen på Grenaa Gymnasium. På denne måde håber vi at kunne nå bredere ud, så der kommer endnu flere til den næste IB Reunion.”
Deltagerne takkede også ja til fremover at modtage IB newsletter New Year 2017 et par gange om året. Andre interesserede kan også modtage nyhedsbrevet ved at sende en mail til newsletter@grenaa-gym.dk.