HF-leder på Grenaa Gymnasium Majurran Veethividangan
11
nov
2018

Nye ansigter på Grenaa Gymnasium

Omstrukturering og ny HF-leder

Grenaa Gymnasium sagde pr. 1.november farvel til vicerektor Vagn Rohde og goddag til et nyt medlem af skolens ledelse, Majurran Veethividangan. I den forbindelse er skolens ledelse blevet omstruktureret, så der ikke længere er en vicerektor. Til gengæld har skolens tre uddannelser STX, HF og IB nu hver en leder og Majurran Veethividangan skal lede HF-afdelingen. Han kommer fra en stilling på Struer Gymnasium, hvor han underviste i dansk og matematik på STX og HF. ”Jeg har været glad for at undervise på begge uddannelser, men HF og eleverne på HF betyder noget særligt for mig. Jeg glæder mig til at lære eleverne at kende og være med til at understøtte lærernes arbejde med at klæde unge fra lokalområdet fagligt og personligt på til at søge videre uddannelse,” siger Majurran Veethividangan.
Majurran Veethividangan er 31 år og uddannet på Aarhus Universitet og Universitetet i Bergen. Han bor i Struer med sin kæreste og børn, og de har intentioner om at flytte tættere på Grenaa.

Pædagog på Grenaa Gymnasiums kostskole Anders Cornelius Maltha WintherTidligere elev er ny pædagog på Grenaa Gymnasiums kostskole

Grenaa Gymnasiums kostskole er Anders Cornelius Maltha Winther tiltrådt som pædagog sidst i oktober. Udover at han selv har været elev på Grenaa Gymnasiums kostskole og blev student fra Grenaa Gymnasium i 2003, har han uddannelser som kaospilot og pædagog med sig i bagagen. Han har arbejdet både i udlandet og herhjemme med unge i forskellige sammenhænge – flygtninge, ungdomspolitikere, udsatte unge og kriminelle. ”På Grenaa Gymnasiums kostskole er der elever fra alle dele af verden og deres forældre kan være langt væk. Det er min hovedopgave at hjælpe både dem og vores danske elever, så de trives både i forhold til deres skolegang og socialt,” fortæller Anders Winther om sit nye job. Han ved fra egen erfaring, hvor afgørende de sene teenage-år kan være. ”Som tidligere elev på Kostskolen er det dejligt at være tilbage. Meget har forandret sig siden jeg boede her, men det er alligevel det samme sted og i dag, hvor jeg er 36 år, kan jeg se at nogle af de vigtigste ting i mit liv, skete mens jeg boede på Kostskolen.”